loader image

Släpvagnar

Vi har byggt Sveriges mest uthålliga och starkaste släp i över 40 år. Vi är norrlänningar och vi bygger för norrlänningar” – citat av 4P

Släpvagnar från kvalitetstillverkare

Är du på jakt efter en släpvagn som klarar av det norrländska klimatet?

Att kunna ta sig runt på vägarna runt Umeå med släpvagn kan vara en prövning, speciellt om du är ovan vid väglaget eller har du en släpvagn som inte uppfyller de norrländska kraven. Du kan ställas inför helt olika typer av scenarion. På väg upp på fjällen, på en krokig väg genom mörka skogar kan det hända mycket. Norrlands ibland oberäkneliga vägar ställer dig som förare på prov, men ställer även stora krav på din släpvagn. Vi säljer släpvagnar från 4P av bästa kvalitet som klarar dessa påfrestningar. Det ska nämligen vara tryggt för dig, din omgivning och exempelvis din skoter att färdas på våra norrländska vägar med din släpvagn. Är du på jakt efter en släpvagn som står pall så hittar du handgjorda, norrländska släp från 4P hos oss. När du väljer ett släp från oss kan du räkna med att de håller måttet. Vi är stolta återförsäljare av 4P och säljer släp i Umeå med omnejd. Eftersom det norrländska släptillverkarna 4P vet vilka förutsättningar du kan ställas inför och har därför skapat släpvagnar som har utsatts för tuffa tester och som inte lämnar något åt slumpen. Om du väljer en släpvagn tillverkad av 4P så kan du lita på att den håller länge.

Att välja rätt släpvagn från 4P

Är du på jakt efter att köpa en 4P släpvagn i Umeå, så har du kommit rätt.

Vi på Skog & Trädgård är stolta återförsäljare av 4P släpvagnar. En släpvagnstillverkare som verkat i över 40 år och tillverkar alla sina produkter för hand. De säger själva att ”Vi är norrlänningar och tillverkar släp för norrlänningar” – vilket passar oss här i Umeå alldeles utmärkt. Så när du ska köpa en släpvagn är vi stolta över att kunna erbjuda dig produkter tillverkade av oss norrlänningar själva.

Eftersom vi är i Norrlands tuffa klimat måste släpvagnarna klara av långa och kalla vintrar med mycket snö och massor av minusgrader. Släpen måste klara av de förutsättningar som vi själva lever efter, därför ska du välja ett släp från 4P som bland annat testar sina släp på världens största naturliga testbana för att säkerställa maximal styrka, smidighet, uthållighet och hållbarhet. Bor du i övriga Sverige får du kvaliteten och uthålligheten på köpet.

När det är dags att köpa en släpvagn så hjälper vi dig utifrån ditt behov. Hos Umeå Skog & Trädgård kan du välja bland ett brett sortiment från 4P. Välkommen in till oss så hjälper vi till att ta fram den bästa lösningen för just dig!

Återförsäljare av 4P släpvagn i Umeå

4P levererar släpvagnar av mycket hög kvalitet som är anpassade för de tuffaste klimaten.

”Inte ett släp för vem som helst”, detta är ledorden för 4Ps fantastiska släp. Vi är återförsäljare av 4P släp, något som vi är stolta över. Serien ”Racing” har flakbredden 150 cm och är perfekt om du vill lasta en skoter och packning. Önskar du däremot lasta två skotrar i bredd passar istället serien”Touring” bättre för dig med en flakbredd på 185 cm. Skulle du ändå behöva ännu mer lastutrymme, så har vi modellen ”Expedition” med en flakbredd på hela 220 cm. Önskar du mer ingående information om 4P och deras produkter och verksamhet så kan du läsa mer här.

Självklart kan vi även hjälpa dig tillrätta med frågor som körkortsbehörighet och lastvikter. Du kan antingen komma in till oss så hjälper vi dig med dina frågor eller så kan vi tipsa om att gå in på körkortsportalen och läsa mer om vilka regler som gäller för de olika körkortsklasserna. På trafikverkets släpvagnskalkylator kan du enkelt ta reda på hur tungt släp din bil får dra.

Ditt släp skall vara smidigt, lätt att backa, enkelt att tippa och gå följsamt efter dragbilen samtidigt som det också skall vara uthålligt och hållbart. Hos Umeå Skog & Trädgård hjälper vi dig hitta släp som har dessa egenskaper. Köper du ditt släp hos oss så levererar vi till hela Norrland från Norrland. Vi säljer släp från 4P – en släpvagn som varar livet ut.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att köpa släpvagn!

Tillbehör för din släpvagn

Tänk på att sköta om din släpvagn, då kommer den bli en trotjänare i många år framöver.

Superglides

Superglides II Pro skyddar golvet i släpet samtidigt som de gör lastning och lossning mycket smidigare.

Superclamp

Ett lättanvänt och pålitligt system för att fästa snöskotrar under transport. Superclamp II spänner fast skotern genom att klämma åt över skidorna.

Superclamp rear

Superclamp Rear fäster skotern genom att klämma ner över boggieskenan och dra åt mot öglan i golvet.

Stenskottsskydd

Skydda din kåpa mot fula märken och skador från stenskott och salt.

Aluminiumfälgar

Uppgradera till aluminiumfälgar för en sportigare och snyggare stil på släpet.

Lås

Skydda din investering med ett godkänt kraftigt lås till släpvagnen.

Skiglide

4P Skiglide är uppdaterad och matchar nu vagnarna. Det bästa skydd din skoter kan önska sig vid lastning och lossning.