loader image

Robotgräsklippare

När du köper en Husqvarna Automower® från Skog & Trädgård får du inte bara en världsledande produkt och perfekta resultat – du får 20 års erfarenhet och expertis på köpet. Vi finns till hands och erbjuder dig hjälp hela vägen – från installation till service.

Att välja rätt robotgräsklippare

Vi på Skog & Trädgård hjälper dig att få kvarterets vackraste gräsmatta till minimal ansträngning.

I över 20 år har Husqvarna arbetat med att utveckla robotgräsklippare. Denna enorma erfarenhet i kombination med innovativa tekniska lösningar gör att du, oavsett vilka utmaningar du stöter på i trädgården, alltid kan lita på att Husqvarna Automower® hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet.

Att välja modell på robotklippare är inte särskilt svårt men det kräver ändå att man tänker till lite grand på hur trädgården ser ut, hur mycket man vill att robotklipparen skall vara ute och arbeta och så vidare. Därför är vår rekommendation att du tittar in till oss på Umeå Skog & Trädgård, vi är experter på robotgräsklippare. Vi hjälper dig att välja rätt modell i förhållande till din trädgård och dess beskaffenhet, vi hjälper dig att installera den och kan till och med erbjuda service och förvaring i vårt vinterhotell för robotklippare.

Fördelar med Husqvarna Automower

Det finns många fördelar med att välja en robotgräsklippare från Husqvarna

Den har inga problem med branta sluttningar och klarar faktiskt upp till 24 graders lutning. Den har inga problem med regnet och lämnar heller inga spår i gräsmattan. Tack vare sin tysta gång kan den arbeta hela natten utan att störa någon. Tack vare ett avancerat navigationssystem klarar den också komplexa trädgårdsytor och trånga passager.

Ett välutvecklat säkerhetssystem gör att din robotgräsklippare omedelbart stannar knivarna och stängs av så fort någon lyfter upp den.

Husqvarna Automower® är försedd med rakbladsvassa knivar som klipper varje grässtrå för sig. Resultatet blir en frodig, grön gräsmatta som inte går att uppnå med vanliga knivar. Den kontinuerliga men ändå varsamma klippningen gödslar gräsmattan och gör den välmående och tät. Tack vare att klippningen inte sker i jämna rader utan i ett slumpmässigt mönster får du en mossfri och mycket vacker gräsmatta.

Tips & tricks

Tänk på att sköta om din robotgräsklippare, då kommer den bli en trotjänare i många år framöver.

För den teknikintresserade finns appen Automower Connect till vissa modeller. Med hjälp av den kan du kommunicera direkt med din Husqvarna Automower – och din gräsklippare kontaktar dig om något problem skulle uppstå.