loader image

Motorsågar

Husqvarna släpper nya motorsågar med jämna mellanrum, och varje gång blir man imponerad.
Det är inget tvivel om att de gör de bästa motorsågarna på marknaden.

En motorsåg med den senaste tekniken

Husqvarna har ett utbud på nästan 40 olika motorsågar.

Alla är väldigt bra kvalitetsmaskiner men alla är inte optimala för alla tillfällen. Motorsågar är ett mycket effektivt verktyg när det är dags att fälla träd eller såga bort grenar. Glöm dock inte bort att det är väldigt viktigt att man använder maskinen på rätt och säkert sätt. Använder du maskinen maskinen på rätt sätt, men även prioriterar säkerheten blir resultatet bättre och du undviker onödiga skador och olyckor. Vi på Skog & Trädgård hjälper dig gärna hitta vilken motorsåg som skulle passa bäst till dina behov.

Om man köper en ny motorsåg från Husqvarna så kan man lita på att den är fullproppad med deras moderna teknik. På många av sina modeller så använder Husqvarna nu för tiden sin X-Torq motor som förbrukar upp till 20% mindre bränsle. Den sänker även avgasemissionerna med upp till 75%. Här nedan kan du se ett klipp på hur den fungerar.

Vi säljer motorsågar i Umeå!

Att utföra service på din motorsåg är viktigt.

Om du kommer in till oss så får du känna på motorsågarna och så kan vi vägleda dig genom vad som är viktigt att tänka på utifrån just din situation. Med vår långa erfarenhet av Husqvarnas motorsågar och förståelse för deras utbud så vet vi vikten av att vara noggrann vid köp av motorsåg. Välkommen in till oss så hjälper vi dig vid köp av motorsåg i Umeå!

Tänk på säkerheten!

Motorsågning är den mest riskfyllda fasen av skogs och trädgårds arbete och det kräver att man vet om riskerna.

När du köper en motorsåg av oss så hjälper vi dig med allt du behöver veta och guidar dig till vilken skyddsutrustning som du behöver köpa och hur du använder en motorsåg på ett säkert sett. Ett par sågskydds byxor som är godkända enligt internationella standarder är det första och viktigaste att tänka på.